TV-kanaler

TV-utbud via kabel

Som vi tidigare informerat har en vilja funnits från intressen utom vår kontroll att stänga ner den gamla antennanläggningen. Så har nu skett och från mars 2018 har vi inte längre kanaler i den gamla centralantennen. Vi hänvisar istället till Zmarket om man inte tecknat gruppavtal med Telia.

Fiber

1. De som vill att lägenheten skall anslutas till gruppavtalet använder denna blankett för att låta föreningen teckna avtalet. När avtalet är registrerat hos Telia kan man via Telia beställa rabatterad extra utrustning. Här finns en installationsanvisning. Nyteckning kan göras mot en extra avgift. Vid överlåtelse av lägenhet måste den nye ägaren ta över avtalet. Denna blankett kan då användas.

2. De som vill ansluta till öppen fiber kan beställa olika tjänster via Zmarket eller beställa direkt till de leverantörer som anslutit sig till vår fiber (vilka de är syns på Zmarket)

Askum Fiber tjänsteutbud

På sin hemsida har Askum Fiber presenterat ett framtida tjänste-utbud. Fiberföreningen erbjuder ett gruppavtal med Telia. I paketet ingår bl a Telia TV Lagom (40 kanaler), bredbandstelefoni och bredband 100/100 Mbit/s. Paketpriset är 389 kr / månad.

Var och en kan även välja ett flertal egna lösningar via en marknadsplats - Zmarket. Där finns t ex bredband för 3 dagar, 1 vecka, 2 veckor. TV-utbuden har olika bindningstider. Ett basutbud TV kostar t ex 49kr/månad.

Våra adresser finns nu inlagda men är ej aktiverade. Adresserna som används är "Ödby ö sotenfiskarby nr ett 1, 2 osv".

Lägsta kostnad är förstås att inte välja något alls. Möjligheterna att på olika sätt kombinera abonnemang, tider och olika tjänster, play och streaming verkar vara många.